Op zoek naar extra hulp?

Plaats je vacature voor jobstudenten of flexijobs vandaag nog online!

Wij doen de marketing

Eens je vacature online staat gaan wij aan de slag om deze te promoten. Ons doel is om zoveel mogelijk studenten en flexijobs te bereiken voor jou.

Geheel vrijblijvend

Gebruik maken van dit platform is geheel vrijblijvend. Zowel werkgever als jobstudent / flexijob kan op elk moment beslissen om niet verder te gaan.

0% commissie

Commissies zijn verleden tijd. Wij rekenen geen commissie aan op de lonen van de jobstudenten. Dit zou anders kunnen oplopen, wat een grote kost is voor jou als werkgever.

Het online platform voor bijverdieners

Vind je moeilijk de juiste persoon om je vacature in te vullen? Er zijn nochtans genoeg enthousiaste kandidaten die graag een centje willen bijverdienen in een onderneming die aansluit bij hun persoonlijkheid.

Wij zorgen ervoor dat je vacature bij de juiste personen terecht komt. Zo kan jij je focussen op andere zaken.

Eén vaste prijs. 0% commissie.

Wij werken uitsluitend met een vaste prijs per vacature. Geen verbogen kosten of commissies achteraf, want deze kunnen al snel oplopen.

Voor die ene prijs wordt jouw vacature opgenomen in de wekelijkse nieuwsbrief, onze online advertenties en kan je vanuit jouw dashboard ook een affiche afdrukken om aan het raam van je zaak te hangen.

35% korting € 59,80 € 39,90 excl. btw / vacature
  • Opgenomen in de wekelijkse mailing
  • Onbeperkt online
  • Publicatie via Google Jobs
  • Onbeperkt aantal sollicitaties
  • Gedeeld via social media
Vacature plaatsen

Het platform voor studentenjobs en flexijobs

Op zoek naar de ideale studentenjob of flexijob? Zoek niet verder! JobTrooper is hét online platform voor studentenjobs en flexijobs, waar werkgevers en kandidaten elkaar moeiteloos vinden. Of je nu als jonge student of ervaren flexijobber aan de slag gaat, het is de ideale manier om een centje bij te verdienen, zonder wakker te moeten liggen van de belastingen. Maak een gratis account op JobTrooper, en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures in de buurt. Door JobTroopers handige sollicitatiemodule kan je binnen enkele klikken solliciteren op de jobs die jou interesseren.