Neen, wij hanteren een vaste kostprijs per vacature die je online plaatst.

Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over doorlopende kosten voor het plaatsen van vacatures. In tegenstelling tot andere platforms, vragen wij als werkgever slechts een eenmalige betaling per vacature. We geloven in transparantie en daarom werken we niet met commissies op het loon van de flexijob. Dit betekent dat je precies weet wat je betaalt en dat er geen verborgen kosten zijn. We streven ernaar om het meest betaalbare platform in heel Vlaanderen te zijn, zodat je als werkgever kunt besparen zonder in te leveren op kwaliteit.

Bovendien hanteren we geen verschillende tarieven voor de looptijd van vacatures. Of je nu kiest voor een korte looptijd van één week of een langere periode van drie maanden, de kostprijs blijft hetzelfde. Dit geeft je de flexibiliteit om de duur van je vacature aan te passen aan je behoeften en omstandigheden, zonder dat het extra kosten met zich meebrengt. We begrijpen dat elke vacature uniek is en dat je soms meer tijd nodig hebt om de juiste kandidaat te vinden. Daarnaast hebben sommige bedrijven een constante nood aan kandidaten met hetzelfde profiel. Daarom maken we het eenvoudig en kostenefficiënt om je vacature zo lang als nodig online te houden.

Kortom, bij ons profiteer je niet alleen van een eerlijke en transparante prijsstructuur, maar ook van flexibiliteit en gemak. Je kunt vertrouwen op ons platform om je vacatures op een kostenefficiënte manier te plaatsen en de juiste kandidaten aan te trekken. We streven ernaar om jou als werkgever te ondersteunen en te helpen bij het vinden van de perfecte match voor je bedrijf, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over extra kosten.